För våra hyresgäster

För oss är våra hyresgäster det viktigaste vi har.

Det är viktigt att våra hyresgäster trivs. Dels med oss som hyresvärdar, men också med sina grannar. Därför har vi samlat nyttig information på den här sidan som kan hjälpa dig som hyresgäst. Tveka inte att kontakta oss om du har någon fundering eller saknar någon information.

Allmän information

Vi vill att så många som möjligt ska trivas i våra lokaler, därför råder rökförbud för samtliga hyresgäster.
Våra förrådsutrymmen är till för förvaring. Därför är det viktigt att inte saker placeras i allmänna utrymmen, utan i respektive hyresgästs förråd.
Lämna tvättstugan som du vill att den ska se ut när du anländer till den, för allas trevnad.

Om din hyreslägenhet

Din lägenhet är ditt ansvar under hyresperioden. Därför är det viktigt att du lämnar den i motsvarande skick som du fick tillgång till den i.
Om du saknar något eller har förbättringsförslag avseende din lägenhet får du mer än gärna kontakta oss.
Om du vill renovera vill vi först att du kontaktar oss så att vi kan godkänna åtgärden, kanske är det något som vi kan hjälpa till med?
Man vet aldrig när olyckan är framme. Se därför till att du alltid har en hemförsäkring tecknad. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig.
Det är viktigt att du respekterar dina grannar. Därför vill vi att det är tyst i lägenheterna efter kl 22.
Vid eventuella åtgärder i din fastighet eller lägenhet informerar vi alltid våra hyresgäster i förväg.

Om ditt kontorsrum

Vi har gemensamma konferensytor. Se därför alltid till att använda de rutiner vi har för bokning, samt att rummet lämnas i städat skick.
Fikarummet är till för alla. Se därför till att kontinuerligt rensa bland eventuella matlådor m.m. så att alla kan nyttja ytan optimalt.
Det är viktigt för oss att utveckla våra kontorshotell tillsammans med våra gäster. Därför tar vi gärna emot förbättringsförslag löpande.

Felanmälan och hyreskontrakt

Felanmälan kontorstid sker till våra förvaltningschefer; Daniel Sandgren (060-122244) samt Fredrik Hallberg (060-122290). För jourärenden ring Pemavakt på 070-3470089. För uppsägning samt teckning av hyreskontrakt, kontakta Johan Tegeback (johan.tegeback@adeator.se).